Posledné články »
Posledné komentáre »
Populárne články »

Dôležitý mail alebo spam ?

Written by eldar on 30 December 2007 – 12:38 pm

V piatok 28.12. 18:58 mi na Flickr prišla správa od uživateľa “fiddy50spence“ s textom :

hey..um??

this might sound kinda crazy but, i was just on another website and I came across a profile with the exact SAME pictures as the one you have here on your flickr page. I’m not sure who the real photographer is, but i just thought i’d bring it to both of your attention and maybe the real photographer will step up. Stealing other people’s photo’s is soo not cool. I copied the link to that profile, the person’s name is Jaime.. theelitemate.googlepages.com/home2 — you might have to log into the site to see the full profile and photogallery, but that shouldnt be a problem.

hope you get things sorted out…

john S.

Dosť ma prekvapilo žeby sa niekto pokúšal kradnúť moje fotky nakoľko nie sú až také vynímočné.
Nechcel som riskovať a tak som radšej šiel na nasledovný odkaz http://theelitemate.googlepages.com/home2
a registroval sa.
Bohužiaľ som nevedel dané ukradnuté fotky zobraziť ani po registrácii ktorá je tam nutná viedlo ma to k myšlienke či samotné upozornenie nie je len klamná správa a či ma nemá nakoniec dostať na stránku http://www.perfspot.com kde ma núti registrovať.

Ak máte niekto skúsenosti s niečím podobným prosím napíšte.


Posted in Internet a počítače |

Leave a Comment